Badminton Sommerlejr

Badminton Sommerlejr

Sommerlejren er for enlige forældre med børn i alderen 4-12 år. Vi kører med bus fra Viborg mandag den 28. Juni og kommer tilbage til Viborg fredag den 2. Det bliver en uge med naturoplevelser, snobrød over bål, mulighed for at bade samt hygge.

  • Programmet bliver ret løst, og det er op til dig at beslutte hvad du vil deltage i.
  • Og for første gang afholdes lejren i Nordjylland – i et område, hvor der både er meget at se og opleve.
  • Virksomheden får adgang til dine personlige oplysninger samt CV, så de kan kontakte dig, hvis de i fremtiden har et job, der matcher dine kompetencer.
  • Er du i tvivl om leveringstiden eller lagerstatus, så anbefaler vi, at du ringer eller sender en e-mail til os.
  • Det har desværre ikke været muligt at skaffe faciliteter, der skaber adgang for kørestolsbrugere, eller folk, der har brug for eksempelvis et handicaptoilet.

Værtskabet går på omgang imellem Danske ModelflyveKlubber, så det er muligt at se noget nyt. På Storskovslejren kan man få en masse nye venner og høre om Gud og Jesus. Tag tilbage til middelalderen og bliv ridder.

Om Sommerlejren

Vi håber på at få en masse internationale deltagere med igen, inklusive ÅSV-venner fra Aortas og The Songwriting Collective. Sommerlejren vil forgå i en hel uge, fra kl. Bliver deltagerens hest syg eller lignende får deltageren tildelt en anden hest – Ingen penge gives retur.

  • Det betyder, at hvis du af en eller anden grund ikke måtte ønske din vare, kan du uden videre sende varen retur til os, hvorefter vi sender dine penge retur.
  • For børnene vil der være et særligt program hver formiddag.
  • Når du køber hos Gucca.dk, kan du bagefter følge, hvor langt din forsendelse er kommet.
  • Herefter tager deltagerne afsked med forældrene og efter et kort info møde går lejren i gang.
  • Vi vil i år have fokus på bedømmelse af hestenes eksteriør, og hvad det betyder for vores ridning, så der vil være undervisning i eksteriør og teori omkring hesten.

Vi voksne nød værelse, fællesrum osv. Nordisk Lejrskole ligger i et naturskønt område ved skov og søer. Her er mulighed for at benytte robåde, badminton-, petanque- og boldbaner, bålpladser, udendørs bordtennis, naturlegeplads og mange andre sjove aktiviteter. Fodboldspil, airhockey, bordtennis, dart, billard og diskotek.

Gode Penge

Temaet er ‘Flimmer’ hvor vi skal lave spændende aktiviteter over forskellige aktuelle tv-programmer. Lejren er en teltlejr, hvor vi hver dag skal lave mad over bål. Vi kører i fælles bus ud/hjem – mikro dog kun hjem. På turen vil I kunne tage et 1 mærke som er beskrevet i dokumentet til højre. Du vil blive mødt af et hold af 14 frivillige, som alle har meget erfaring med at skabe trygge rum for LGBTQ+ personer og derfor har en anerkendende og inkluderende tilgang. Alle 40 deltagere bliver delt ind i mindre tryghedsgrupper.

Orienteringsmateriale Til Sommerlejr 2022

Tag på tidsrejse til dengang navne som Thorleif, Thorfinn, Gudrun, Thorgrim, Thor og Leif Den Røde var almindelige navne. Lev en uge, hvor I tænker og opfører jer som vikinger. Rundt om på jorden er landet mystiske intergalaktiske slimbomber, der vil dække jorden med grønt slim. Chefen for BIB beder om hjælp til at redde kloden.

Judo Danmarks Sommerlejr 2020 Gennemføres!

LGBT+ Danmark er Danmarks største og ældste politiske organisation for homoseksuelle, biseksuelle, transpersoner og andre, der bryder med normerne for køn og seksualitet. Vi kæmper for, at enhver kan leve sit liv i fuld overensstemmelse med sin identitet gennem rettigheder, trygge fællesskaber og social forandring – lokalt, nationalt og globalt. Hold 4, 5 og 6 i Hasmark/Jørgensø er mixede hold 1.-5. Hasmark og Jørgensø hold 1, 2, og 3 er hhv. Under udbud af kolonier finder I de enkelte kolonier, det er muligt at tilmelde sig.

Der vil være grillaften, rundbold, højdespringning , og så vil vi helt sikkert benytte os af den gode natur omkring Vilhelmsborg på hesteryg. Der bliver god tid til at nyde hinanden og hestenes selskab i afslappede og seriøse omgivelser. Så er et nyt år i gang, og indbydelsen til Sejerborgs lejre 2022 samt mulighed for tilmelding er nu lagt på her – send gerne linket videre til jeres venner.

Get a quote

If you want to get a free consultation without any obligations, fill in the form below and we'll get in touch with you.